Thuis

Galaxy power industry limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Beperkte de industrie van de melkwegmacht

Beperkte werd de industrie van de melkwegmacht gevestigd in 2018, een high-tech onderneming in China, specialiseren wij ons in R&D, productie en verkoop van soorten transmissielijn die materiaal en hulpmiddelen zoals hydraulische trekker, spanner die, de ondergrondse katrollen van de kabelleider vastbinden, anti-verdraait gegalvaniseerde staalkabel evenals toebehoren en de technische dienst verlenen voor klant. De melkweg heeft zich als één van het grootste vastbindende materiaal en de hulpmiddelenfabrikant in China ontwikkeld dat meer dan 200 verscheidenhedensoorten nu goederen levert.

 

China Galaxy power industry limited Bedrijfsprofiel 0

 

Ons bedrijf heeft een aantal hogere ingenieurs, middeningenieurs en Italiaanse technische ondersteuning, heeft een goed vooruitzicht voor ontwikkeling, het bedrijf overeenkomstig praktisch en bereid te werken, houden verbeterend de richtlijnen, doe werkelijk Chinese kwaliteit.

China Galaxy power industry limited Bedrijfsprofiel 1

De producten van het bedrijf hebben een jaar van kwaliteitsborging, en efficiënte en geschikte naverkoop

Verpakking in houten geval volgens de eis van de klant

 

Tentoonstelling

China Galaxy power industry limited Bedrijfsprofiel 2

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bedrijfgeschiedenis

Gevestigd in 2018, Beperkte is de Industrie van de Melkwegmacht een fabrikant gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van Electric Power-Machines. Wij zijn een high-tech onderneming in China. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. 

Onze producten verkopen in Australië, Turkije, Mexico, Panama, Peru, Brazilië, Egypte, de Soedan, Kenia, Angola, Pakistan enz. Onze producten zijn ook zeer populair en best-selling in China.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : melkweg

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 80% - 90%